Αλλαγές στην κατηγορία ΜΙΝΙ το 2017

Ξεκινώντας από το Karting Super Cup και συνεχίζοντας το 2017 οι κατηγορίες 60 Mini Α και Β θα επανέλθουν σε ηλικιακά κριτήρια και δε θα είναι χωρισμένες πλέον με βάση την homologation του κινητήρα. 


Συγκεκριμένα για το Karting Super Cup στην κατηγορία 60 Mini B θα αγωνιστούν αθλητές γεννημένοι τα έτη 2006, 2007 και 2008, ενώ στην κατηγορία 60 Mini A οι μεγαλύτεροι συναθλητές τους με δικαίωμα συμμετοχής στην 60 Mini. Οι αθλητές και των δυο κατηγοριών θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κινητήρες οποιασδήποτε homologation που περιγράφεται στον Τεχνικό Κανονισμό Karting 2016. 

Οι αγώνες των κατηγοριών 60 Mini A & B θα είναι, όπως πάντα, κοινοί και οι τρεις πρώτοι της κατηγορίας 60 Mini B θα ανέβουν σε ξεχωριστό βάθρο.


Related

omae 1567283575218168902

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item