To νέο MINI KID Kosmic Kart της OTK έφθασε στην Ελλάδα

Την πρώτη του παρουσία στις Ελληνικές πίστες έκανε το Σάββατο που μας πέρασε ένα νέο και πρωτοποριακό καρτ της OTK που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 εώς 12 ετών.


Το Mini Kid Kosmic είναι το νέο μοντέλο για το 2017 από την OTK και η μεγάλη του προσαρμοστικότητα το καθιστά πρωτοποριακό και απίστευτα λειτουργικό για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το καρτ και να μάθουν τα μυστικά του.

 Η διάθεση τους στην Ελλάδα έγινε από την Maitos Kosmic Racing Team μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Φώτη και Κώστα Μαϊτού στο εργοστάσιο της OTK στην Ιταλία.

 

Το Mini Kid που ήρθε την Ελλάδα είναι με κινητήρα Rok των 5hp με αρκετά αξεσουάρ μαγνησίου και με αρκετές δυνατότητες ρυθμίσεων του setup προσομειώνοντας στο έπακρο τα μεγάλα καρτ.
Είναι χωρίς ομολογκασιόν καθώς πρόκειται για ένα αρκετά πρωτοποριακό μοντέλο. 


Η Maitos Kosmic Racing Team έφερε μαζί με το MINI Kid και τα νέας γενιάς MINI NEOS της Kosmic που θα εμφανιστούν στους αγώνες το 2017.

 

Οι πρώτες δοκιμές έγιναν το Σάββατο στο Καρτόδρομο με τον οδηγό της ομάδας Γιάννη Περιστερά που έδειξε να προσαρμόζεται γρήγορα στο νέο σασί που στήθηκε και ρυθμίστηκε άψογα από την Maitos Racing Team, πετυχαίνοντας ένα ταχύτατο και ανταγωνιστικό γυρολόγιο ανάμεσα στους κορυφαίους πιλότους της κατηγορίας ΜΙΝΙ

 

Όλη η νέα γκάμα των σασί της Kosmic είναι διαθέσιμη από την Maitos Racing Team. 

Related

Peristeras 1906510131320529795

Δημοσίευση σχολίου Default Comments


Next Races

04/12 - Karting Super Cup Αφίδνες

FOLLOW USyt yt
omae

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item