Απορρίφθηκε Από Το ΑΣΕΑΔ Η Προσφυγή Του Γεωργίου Καφαντάρη

Αναφορικά με την ασκηθείσα ενώπιον του ΑΣΕΑΔ προσφυγή του Γεωργίου Καφαντάρη για την ακύρωση της απόφασης του Εφετείου και αυτή των Αγωνοδικών  του  1ου Αγώνα RMC της 
12-03-2017, η οποία εκδικάσθηκε ενώπιον του παραπάνω δικαιοδοτικού οργάνου, μας επιδόθηκε το επισυναπτόμενο έγγραφο, με το οποίο  μας γνωστοποιείται η απόρριψη της προσφυγής του αθλητή. 


Θα ακολουθήσει περαιτέρω ενημέρωση όταν λάβουμε την θεωρημένη απόφαση. Προσπάθειες διαφόρων προσώπων να απαξιώσουν θεσμικά όργανα του αθλητικού νόμου, είναι απόλυτα κατακριτέες και μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε ατομικό δε επίπεδο αποπροσανατολίζουν τους αθλητές από τους αθλητικούς στόχους τους.
Related

omae 2715945204465430575

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item