Η Ομοσπονδία ενώπιον του Τύπου

Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, δόθηκε η πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου της ΟΜΑΕ, με προσκεκλημένους τους δημοσιογράφους του αυτοκινητιστικού Τύπου. 


Την εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης, ο οποίος μίλησε για την οργανωτική δομή και την υπόσταση της Ομοσπονδίας, την σχέση της με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς και για τους στόχους και τις δράσεις της. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στις διεθνείς σχέσεις της ΟΜΑΕ και τη συνεργασία με τη FIA, καθώς και στις διεθνείς διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας (Ράλλυ Ακρόπολις – Ράλλυ Ελλάδας). 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αν. Γενικός Γραμματέας της ΟΜΑΕ Γιάννης Μεσημέρης, ο οποίος ανέλυσε το νομικό πλαίσιο με βάση το οποίο δρα η Ομοσπονδία, την κρατική υποστήριξη και τις σχέσεις με την πολιτειακή ηγεσία, το άρθρο 49 του Κ.Ο.Κ., καθώς και την ενεργοποίηση και τις δραστηριότητες των Πειθαρχικών Οργάνων. 

Η Ανίτα Πασαλή, από την πλευρά της, ως Πρόεδρος της ΕΠΑ, ανέλυσε τις αρμοδιότητες και τη δομή της επιτροπής, παρουσίασε το αγωνιστικό Πρόγραμμα του 2015 και μίλησε εκτενώς για την αναβάθμιση των κανονισμών, την εποπτεία και τον έλεγχο των αγώνων, την επιμόρφωση και την εισροή νέων στελεχών, αλλά και τους μελλοντικούς στόχους της επιτροπής για την συνολικότερη ανάπτυξη του αθλήματος. 

Τέλος ο Ευαγόρας Παπαθέου, εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας, ανέλυσε τις προσπάθειες που γίνονται για την όσο το δυνατόν ευρύτερη διάδοση του αθλήματος στο κοινό, τα νέα δεδομένα στη συνεργασία της ΟΜΑΕ με τα ΜΜΕ, ενώ αναφέρθηκε και στη νεοσύστατη Επιτροπή Στρατηγικής και Επικοινωνίας και στον γενικότερο σχεδιασμό στους τομείς του marketing και τις επικοινωνίας. 

Μετά τη γνωστή διαδικασία των ερωτήσεων, όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν τη ευκαιρία για εποικοδομητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου κοκτέιλ στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου, και όχι μόνο με τους ομιλητές, αλλά και με τα μέλη του ΔΣ της ΟΜΑΕ και της ΕΠΑ που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.Related

omae 812947708256375324

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Το Kartnews.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

emo-but-icon


Supporters

kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr
kartnews.gr

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

FOLLOW US


yt yt
automotopatras

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

item